Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 13:54

У аеропорту Нью-Йорка почали брати відбитки всіх пальців

Служба безпеки аеропорту імені Джона Кенеді (JFK) в Нью-Йорку почала брати у приїжджих з-за кордону відбитки всіх пальців рук. Про це мовиться в повідомленні на сайті Департаменту держбезпеки США.

За інформацією департаменту, JFK став десятим міжнародним американським аеропортом, що змінив правила ідентифікації людей, які в"їжджають в країну. Раніше, нагадаємо, мандрівникам необхідно було пред"явити службі безпеки лише відбитки двох великих пальців рук.

Нові правила ідентифікації приїжджих в рамках пілотної програми були вперше введені 29 листопада 2007 року в Міжнародному аеропорту Вашингтона. В даний час вони діють також в аеропортах Бостона, Чікаго, Атланти, Х"юстона, Детройта, Майамі, Орландо і Сан-Франциско.

Як повідомляє Департамент держбезпеки, до грудня 2008 року планується ввести системи для зняття відбитків всіх пальців рук у всіх морських і аеропортах США, а також у всіх наземних прикордонних пунктах, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У аеропорту Нью-Йорка почали брати відбитки всіх пальців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути