Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 16:04

У 84-річного проповідника - 86 дружин (ФОТО)

84-річний нігерієць Мохаммед Белло Абубакар порадив іншим чоловікам не наслідувати його приклад і не одружуватися на 86 жінках.

Колишній вчитель і мусульманський проповідник, що живе в штаті Нігер разом зі своїми дружинами і 170 дітьми, стверджує, що йому вдається нести цю відповідальність тільки з Божою допомогою.

Вік більшості дружин чоловіка складає менше чверті його віку, а багато жінок молодші за його дітей. За словами Абубакара, дружини самі вішаються йому на шию через його цілительські здібності.

При цьому ні сам Абубакар, ні його дружини не працюють. Чоловік відмовляється говорити, як йому вдається утримувати таку велику кількість дружин і дітей. Проте щодня вони готують не менше трьох мішків рису (місткістю 12 кг), що обходиться в 915 доларів.

Імам центральної мечеті Абуджі - столиці Нігерії - заявляє, що Абубакар є єретиком, оскільки чоловік вважає, що Пророк Мухаммед спілкується з ним особисто, передає Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «У 84-річного проповідника - 86 дружин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути