Ексклюзиви
середа, 24 грудня 2008 19:58

Туреччину паралізовано снігопадами

Як передає радіо "Свобода", через снігопади, що тривають вже більше доби, на сході країни від зовнішнього світу відрізано більш як 300 населених пунктів. Товщина сніжного покриву в деяких областях перевищує 25 сантиметрів. Порушено електропостачання, зупинено роботу міських служб.

Представник метеослужби країни повідомив: "Снігом засипало Анкару та інші великі міста країни. У центральних районах Туреччини різко похолодало. Температура знизилася до мінус трьох градусів. Мобілізовано муніципальних службовців. До стану підвищеної готовності приведено міських поліцейських".

У Стамбулі паралізовано рух міського транспорту. Переважна більшість машин не можуть рухатися з нормальною швидкістю через відсутність зимових шин. На вулицях з`явилися багатокілометрові затори. Вже зафіксовано велику кількість аварій. Служби порятунку приступили до розчищення автодоріг. За прогнозами метеорологів, снігопад триватиме впродовж двох днів.

Зараз ви читаєте новину «Туреччину паралізовано снігопадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути