понеділок, 06 серпня 2007 08:11

Ту-214 сів в Благовіщенську з двигуном, що відмовив

Літак Ту-214 авіакомпанії "Дальавіа", що слідував по маршруту Москва-Хабаровськ, зробив в понеділок вимушену посадку в Благовіщенську з одним працюючим двигуном.

Як повідомив перший заступник голови уряду Амурської області Микола Швець, завдяки грамотним діям екіпажа авіалайнера і співробітників всіх служб аеропорту літак приземлився благополучно, ніхто з тих, що знаходилися на борту 158 чоловік не постраждав.

Інформація про несправність Ту-214 і запит на посадку поступили до Благовещенськ в 7:40 за місцевим часом.

"Посадка відбулася в 08:32. На випадок несприятливого результату були готові всі лікувальні установи міста, - повідомив Кравець, - всі пасажири знаходяться в задовільному стані. Авіакомпанія направила до Благовещенськ додатковий літак, який прибуде в 14:00 і привезе комісію для розслідування ЧП."

Пасажирів рейса Москва-Хабаровськ відправлять за місцем призначення", - відзначив Кравець. У свою чергу, технічний директор авіакомпанії "Дальавіа" Олександр Дубінін повідомив, що посадка була здійснена із-за відмови двигуна.

"За умовами польоту, які для даного типу літаків посилені, у разі відмови однієї з двигунів, необхідно сідати на найближчий аеродром", - сказав Дубінін. Тим часом, за його даними, двигун, що відмовив, був новим і відпрацював 2,5 тисячі годин при ресурсі в 10 тисяч годин, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Ту-214 сів в Благовіщенську з двигуном, що відмовив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути