Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 12:36

Труп пенсіонера висів дві доби в під"їзді багатоповерхівки

56-річний житель Харкова Олександр Чорних, повісився на сходовому майданчику багатоповерхівки, в якій він проживав. А через декілька годин після цієї розмови сусідський хлопчик виявив труп Олександра Чорних між восьмим і дев"ятим поверхами.

Прибулі на місце події міліціонери провели огляд і, не виявивши складу злочину, поїхали. Коли жителі будинку звернулися в міліцію вдруге з проханням забрати тіло з під"їзду, їм відповіли, що "знімати труп некримінального походження – робота не оперативників, а судмедекспертів".

Проте експерта жителі будинку теж не дочекалися. В результаті, тіло чоловіка провисіло в під"їзді дві доби...

Забрали труп тільки на третій день, після того, як сюжет про цей безпрецедентний випадок показали по місцевому телебаченню.

За словами сусідів, Чорних довгий час страждав від раку печінки, переніс декілька складних операцій. На найближчий місяць чоловікові була призначена ще одна операція.

- До того, як отримати інвалідність, дядя Саша працював інженером на заводі. Він був дуже доброю і порядною людиною, не пив, не палив, - розповідає сусідка Олена Ніколаєва. Останнім часом, за словами Олени, чоловік скаржився знайомим на нестерпний біль, який не проходить навіть після прийому сильнодіючих ліків.

Останній раз Олександра Чорних бачила прибиральниця під"їзду, коли він повертався з магазина.

- Так болить, що більше не можу терпіти. Вішатимуся. Ось купив ліки і мотузок, - признався пенсіонер жінці, передає Правда.ру.

Зараз ви читаєте новину «Труп пенсіонера висів дві доби в під"їзді багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути