Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 18:00

Троє жителів Єкатеринбургу засуджено за 50 розбійних нападів на жінок

Ленінський районний суд Єкатеринбургу визнав трьох місцевих жителів винними в грабежі і розбійних нападах на приїжджих жінок. У справі фігурують до 50 епізодів розбою.

Суд засудив трьох обвинувачених до 19 з половиною, 16 з половиною і 14 років позбавлення волі в колонії строгого режиму.

За матеріалами справи, розбійні напади молоді люди здійснювали на залізничному вокзалі або автовокзалі. Їх жертвами ставали жінки, що приїхали до Єкатеринбургу з Тюмені, Ханти-Мансійська і Ямало-Ненецького автономних округів.

При нападі бандити використовували газові балончики. Всього, за даними слідства, обвинувачені зробили близько 50 нападів.

Всі злочини здійснені в період з кінця 2004 по кінець 2005 року. Засудженим інкримінувалися статті 161 (Грабіж) и.162 (Розбій) УК РФ.

Відзначимо, що на початку 2007 року міліція Санкт-Петербурга розкрило справу про серію пограбувань жінок. Тоді об"єктом для нападів злочинців ставали представниці слабкої статі, що гуляли з грудними дітьми на вулиці.

Здобиччю злочинців ставали мобільні телефони, коштовності і гроші. Слідством було виявлено більше 15 епізодів діяльності злочинної групи, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Троє жителів Єкатеринбургу засуджено за 50 розбійних нападів на жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути