Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 14:29

Троє пакистанців засуджені до довічного ув"язнення за замах на президента Мушаррафа

У вівторок пакистанський суд засудив трьох бойовиків-ісламізму до довічного висновку за підготовку замаху на президента Первеза Мушаррафа, якого злочинці мали намір убити в 2002 році. Суд визнав чоловіків винними в тому, що вони розташували замінований автомобіль на шляху проходження кортежу розділу держави в місті Карачі. Тоді пристрій не спрацював із-за поломки дистанційного підривника, нагадує Associated Press.

Зараз в Ісламабаді введені підвищені заходи безпеки. Вони пов"язані з кривавими терактами, які обрушилися на країну за останній тиждень. Так, в понеділок в Карачі прогримів могутній вибух - загинули 12 чоловік, 52 отримали поранення. Тоді ж на афганській межі урядові війська вступили в бій з ісламізмом - в результаті бувальщини убито 30 чоловік. За чотири дні до цього теракт в Лахоре поніс життя 22 городян - поліцейських і мирних жителів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Троє пакистанців засуджені до довічного ув"язнення за замах на президента Мушаррафа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути