середа, 06 лютого 2019 07:02

Троє дітей благають врятувати матір

Троє дітей благають врятувати матір
34-річна Наталя Христич (Каліцинська) із селища Тростянець на Вінниччині лікує рак 3-ї стадії правої молочної залози. Вона - мати 3-х дітей. Фото - із сімейного архіву

34-річна Наталя Христич (Каліцінська) із селища Тростянець Тростянецького району Вінниччини лікує рак 3-ї стадії правої молочної залози. Уже пройшла 3 курси хіміотерапії в Подільському регіональному центрі онкології. Попереду ще тривале лікування, операція та реабілітація.

"Раніше ніколи не мала проблем із грудьми. На початку листопада відчула різкий біль і нащупала у грудях гулю. Була розміром із куряче яйце. Одразу поїхала до лікарні на обстеження. Коли повідомили діагноз – потемніло в очах. Сказали за півтора тижні приїхати на дообстеження. За цей час пухлина ще збільшилася в розмірах. Призначили хіміотрепію, щоб зупинити ріст новоутворення. Уже пройшла 3 курси. Питання про операцію поки не стоїть. Все буде видно із аналізів та обстеження, яке призначене на 19 лютого", - розповіла кореспондентові Gazeta.ua Наталія.

Жінка разом із чоловіком Віталієм виховують 3-х дітей: 15-річну Анну, 8-річну Іванну та Олександра, 3,8 роки. Наталя на лікарняному. Працює тільки чоловік. Батьки жінки – пенсіонери.

У 2014-му році родина вже пережила важке горе. Тоді навесні зник старший брат Наталії, 37-річний Сергій. За тиждень його знайшли вбитим. Винних не знайшли. А рідні досі не оговталися від втрати.

Зараз усі заощадження родина витратила на дорогу діагностику та курси хіміотерапії. Тому звертається до усіх небайдужих із проханням про допомогу.

Реквізити для допомоги:

Картка ощадбанку 5167490092803528

УкрСиббанк 5169307504861480 (Христич Наталя Олександрівна)

Зараз ви читаєте новину «Троє дітей благають врятувати матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути