Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2007 08:20

Три тисячі британців трохи не знесли магазин в гонитві за знижкою (ФОТО)

Британці влаштували масову тисняву під час відкриття нового магазина мережі Primark на Оксфорд-стріт в центрі Лондона. До будівлі магазина, який повинен був відкритися в 10:00 за місцевим часом у четвер, покупці почали збиратися ще з 2 години ночі. До моменту відкриття перед входом у Primark, що торгує модним одягом і аксесуарами, зібралися більше трьох тисяч чоловік. Такий ажіотаж був викликаний тим, що напередодні в Інтернеті була поширена інформація, що в перші години роботи нового магазина всі товари в нім продаватимуться за 1 фунт стерлінгів, а перші покупці отримають подарункові ваучери на значні суми.

Коли двері магазина відкрилися, люди кинулися всередину, створивши тисняву в дверях і збиваючи один одного і співробітників Primark. Троє продавців отримали травми, про постраждалих покупців даних немає.

Було терміново викликано кілька десятків співробітників правоохоронних органів, зокрема, і кінної поліції. Незважаючи на те, що поліція намагалася обмежувати потік людей, на касах і в примірювальних Primark вишикувалися черги завдовжки до 100 людей.

У 2005 році в лондонському передмісті Едмондтон, також при відкритті магазина IKEA, зібралося більше 6 тисяч покупців, охочих придбати диван за 45 фунтів стерлінгів. Не менше 20 людей тоді отримали травми, а магазин був змушений закритися, пропрацювавши всього 30 хвилин, з посиланням на Daily Mail повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Три тисячі британців трохи не знесли магазин в гонитві за знижкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути