Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2007 08:31

Торнадо у США розвалив школу під час занять (ФОТО)

На американські міста Ентерпрайз і Міллерз Феррі, розташовані в штаті Алабама, у четвер, 1 березня, обрушилися могутні торнадо. За попередніми відомостями місцевої влади, в результаті стихії загинули 13 людей і більше 40 доставлені в міські лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

В Ентерпрайз жертвами торнадо стали 8 осіб. Всі вони загинули під уламками частково заваленої будівлі школи. Під час інциденту в школі йшли заняття.

На місці трагедії працюють рятувальники, оскільки під завалами ще залишаються діти. За словами одного з учнів школи, все відбулося менше, ніж за хвилину. Всюди навколо школи розкидані уламки будівлі, зламані дерева, перевернені смерчем автомобілі.

За оцінками метеорологів, на південному сході і в центральних районах США наразі в атмосфері склалися такі умови, що найближчими днями можна чекати виникнення до 50 торнадо, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Торнадо у США розвалив школу під час занять (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути