четвер, 09 серпня 2007 09:41

Торнадо та зливи паралізували життя Нью-Йорка

Сильний вітер і зливи стали причиною повені в Брукліні, що сталася в середу з ранку. Одна жінка загинула. Паралізована транспортна система району, затримані авіарейси в двох головних аеропортах Нью-Йорка.

За словами мера Нью-Йорка Майкла Блумберга, жінка, що загинула, знаходилася в машині, що застрягла під естакадою на Стейтен Айленд. Машина не могла їхати через глибокий шар води на дорозі. Жінка загинула від удару іншої машини.

П"ятеро людей у місті було поранено, більшість із них постраждала від падаючих дерев і від предметів, які носить по Брукліну торнадо.

У Сансет-парку, який розташований недалеко від Брукліна, вітер вирвав близько 40 відсотків дерев, повідомляє комісар міського відділу управління з надзвичайних ситуацій Джо Бруно. Безліч дерев впали на будинки і автомобілі.

Блумберг розповів, що він був у автосалоні Nissan у Брукліні. З будівлі знесло частину даху. Також він бачив, що торнадо зруйнував кілька міських церков.

Попередження про повені в Нью-Йорку і на прилеглих територіях стали поступати після сильної грози, яка бушувала в районі близько 7-ї ранку. Менш ніж за годину в Манхеттені та на Лонг-Айленд випало більше 7 см опадів.

Через негоду на півтори години були затримані рейси в аеропорту Кеннеді, де рівень води перевищував 8 см. Також було припинено роботу міжнародного аеропорту Ла Гардіа, де випало більше 7 см опадів, а на дорогах утворилися потоки дощової води, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Торнадо та зливи паралізували життя Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути