Ексклюзиви
субота, 15 березня 2008 15:38

Торнадо пошкодив будівлю CNN в Атланті

У США увечері 14 березня по столиці штату Джорджія Атланті пройшовся торнадо, в результаті якого як мінімум 15 чоловік отримали поранення, повідомляє CNN.

Синоптики оголосили штормове попередження в районі близько 21:30 за місцевим часом, торнадо пройшов через центр міста опісля декілька хвилин. Як відзначає AssociatedPress, торнадо супроводжувався сильним вітром, пориви якого досягали 30 метрів в секунду.

В центрі стихії опинилися будівля CNN, готель Omni і стадіони GeorgiaDome і PhilipsArena, в яких в цей час проходили баскетбольні матчі. Одну з ігор довелося перервати, оскільки вітер пошкодив дах стадіону і знеструмив його. Постояльці готелю Omni були терміново евакуйовані у виставковий зал на першому поверсі будівлі.

У будівлі CNN, а також в багатьох інших офісних і житлових будівлях вітер вибив стекла, зірвав завіски і пошкодив офісні меблі. Вулиці міста засмічені осколками скла, шматками будівельних матеріалів, деревами, що повалилися, і рекламними щитами. Рух автомобілів в центрі міста перекритий. Сильні пошкодження отримали також будівлі Конгрес центру і госпіталю.

Повідомляється також, що в результаті торнадо частково обрушився житловий будинок в східній частині міста, за попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Проте рятувальники продовжують розбирати завали, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Торнадо пошкодив будівлю CNN в Атланті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути