середа, 17 вересня 2008 16:49

Тоні Блер візьме участь в шоу Джона Стюарта

Колишній британський прем"єр Тоні Блер візьме участь в сатиричній програмі Джона Стюарта "Щоденне шоу", повідомляє ВВС в середу, 17 вересня. Програма Стюарта, одного з найпопулярніших телеведучих в США, виходить на кабельному каналі ComedyCentral.

Шоу за участю Блера транслюватиметься в четвер, 18 вересня. Очікується, що темою бесіди з Блером стануть проблеми глобалізації. Прес-секретар екс-прем"єра розповів, що продюсери Comedy Сentral давно "полювали" за Блером, і той, після довгих домовленостей, нарешті, погодився. До того ж Тоні Блер відправляється в США не тільки для участі в шоу Стюарта: в п"ятницю він розпочне читати курс лекцій з проблем глобалізації в Єльському університеті.

На думку багатьох спостерігачів, з боку Блера це досить сміливий вчинок, оскільки Джон Стюарт славиться колючістю та єхидністю своїх оцінок і самолюбство запрошених в студію гостей, як правило, не щадить, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Тоні Блер візьме участь в шоу Джона Стюарта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути