Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2007 18:03

Том Круз вирішив навернути Бекхемів в секту сайєнтології

Недавно в британській пресі з"явилася інформація, джерелом якої стала людина з оточення Вікторії та Девіда Бекхемів, про те, що голлівудський актор Том Круз активно намагається завербувати подружжя до секти сайєнтологов.

Нагадаємо, багато років тому Том Круз почав сповідувати сайєнтологію, суперечливе вчення, створене письменником-фантастом Роном Хаббардом. В Голлівуді в нової релігії знайшлося немало пирхильників, серед яких Джон Траволта, Кірсті Еллі, Мімі Роджерс і Джульетт Льюїс.

Нещодавно Девід і Вікторія Бекхем переїхали з Великобританії до Лос-Анджелеса, і стали сусідами Тома Круза. Том Круз вирішив переконати чету Бекхемов стати сайентологамі й обрушив на них цілу лавину телефонних дзвінків - від нього поступало до 18 повідомлень на годину. Проте, Вікторія Бекхем вважає себе консервативною католичкою і не збирається зраджувати своїй вірі, посилаючись на журнал "US Weekly", повідомляють Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз вирішив навернути Бекхемів в секту сайєнтології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути