вівторок, 19 травня 2020 17:24

Тільки 40% українців знають, як менше платити за електроенергію - YASNO

Тільки 40% українців знають, як менше платити за електроенергію - YASNO
60% українців ніколи не чули про нічний тариф на електроенергію. Фото: beg.dp.ua

60% українців ніколи не чули про нічний тариф на електроенергію, і тільки 40% населення знають, що 23.00 до 7.00 можна платити за електроенергію вдвічі менше за умови установки двухзонного лічильника.

Про це розповів Сергій Радченко, керівник департаменту обслуговування клієнтів і роздрібних продажів YASNO на Всеукраїнському онлайн-марафоні "Перший тиждень енергоефективності та енергозбереження 2020".

Постачальник електроенергії і рішень щодо енергоефективності YASNO пропонує своїм клієнтам комплексні продукти під ключ для підвищення енергоефективності, які допомагають зменшувати витрати на енергоресурси і використовувати їх більш раціонально.

"Більшість українців вважають питання енергоефективності складними і не замислюються, як же зменшити споживання електроенергії. Можна почати з найпростіших кроків - встановити двозонний лічильник, поміняти звичайні лампи на LED, поставити "розумну" розетку, яку можна запрограмувати працювати в певний час доби. Всі ці пристрої входять в енергоефективний набір Розумний Watt і допомагають зменшити електроспоживання та витрати на нього до 50%, забезпечуючи додатковий комфорт використання в побуті. Такими наборами вже використовуються 37 тисяч українських сімей", - поділився з учасниками конференції Сергій Радченко.

Спікер підкреслив, що кількість побутових споживачів, які замислюються над можливістю економії витрат на енергетику, щорічно зростає, але все ж залишається критично низькою і вимагає системної просвітницької роботи, якою в тому числі і займається компанія.

Нагадаємо, що з 18 по 22 травня за підтримки YASNO проходить Всеукраїнський онлайн-марафон "Перший тиждень енергоефективності та енергозбереження 2020", на якому висвітлюються питання державної політики і світових тенденцій в різних сферах економіки і житловому секторі.

YASNO - постачальник електроенергії, енергоефективних продуктів і рішень для електромобілів, який надає послуги 3,5 млн українських сімей і юридичних клієнтів в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня і розвиває інструменти онлайн-обслуговування. Для економії витрат на електроенергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні панелі, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу і енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для установки вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Зараз ви читаєте новину «Тільки 40% українців знають, як менше платити за електроенергію - YASNO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути