Ексклюзиви
четвер, 08 травня 2008 15:31

Тіна Кароль виходить заміж (ФОТО)

 
Як стало відомо з достовірних джерел, зараз команда Тіни Кароль активно готується... до весілля співачки! Ходять чутки, ніби Тіна планує пишне закрите свято. Вся ця інформація тримається в строгому секреті. Проте вдалося дізнатися, що вже замовлений найреспектабельніший ресторан Києва. А в одному зі столичних бутіков готується декілька варіантів весільної сукні для Тіни. Коли саме відбудеться подія, поки не відомо. З чуток, вона запланована на середину червня, пише газета "ФАКТЫ".

"ФАКТЫ" вирішили перевірити цю новину і звернулися в прес-службу співачки. Піар-менеджер відмовився коментувати особисте життя артистки, повідомивши, що на такі питання може відповідати тільки Тіна Кароль особисто. Співачка дуже уважно вислухала питання про своє заміжжя і, як здалося, навіть не здивувалася. "Я б не хотіла ніяких спекуляцій на тему мого особистого життя", - відповіла вона на питання про майбутнє весілля. А з приводу наявності у неї улюбленого чоловіка зізналася: "Так, є".

Оскільки співачка не підтвердила і не спростувала своє таємне заміжжя, "ФАКТЫ" звернулися в районні рагси столиці. У одному з них неофіційно підтвердили, що приймали заяву громадянки України Тіни Кароль (дата і рік народження співпадають), але ще в грудні минулого року. А на початку січня 2008 року був зареєстрований брак Тіни Кароль! Ім"я чоловіка артистки назвати категорично відмовилися. Хто ж став чоловіком Кароль, залишається тільки вгадувати. Можливо, це її продюсер Євгеній Огір. Саме з ним Тіна з"являється на всіх заходах. Говорять, вони також разом виїжджають на гастролі. Але продюсер тримається в тіні, прагнучи не потрапляти в об"єктиви фотоапаратів. Отримати коментар самого Євгенія на цю тему поки не вдалося, повідомляє Голос.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль виходить заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути