четвер, 02 серпня 2007 09:31

Тимошенко: "Ми вважаємо Партію регіонів не політичною силою, а мафією"

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко попереджає про можливість фальсифікації результатів дострокових виборів через голосування "на дому".

"Я не поділяю оптимізму президента (щодо чесної боротьби на виборах), бо прекрасно знаю, що відбувається в Луганській та Донецькій області з підрахунком голосів. Там в підрахунку практично чорна діра", - сказала лідер БЮТ.

Тимошенко повідомила про намір БЮТ днями звернутися до міжнародних організацій, що спостерігають за чесними виборами, і до президента щодо необхідності роз`яснення правових підстав для голосування на дому.

"Якщо політичні сили хочуть чесних виборів, то потрібно видати указ президента, який пояснює, що означає голосування на дому", - зазначила лідер БЮТ.

"Хотілося б, щоб президент, якщо він дійсно захищатиме чесні вибори, роз`яснив, що тільки коли є медична довідка, тільки тоді людина може голосувати на дому. Інакше голосування на дому стане найпотужнішою моделлю фальсифікацій на цих виборах", - додала вона.

Водночас Тимошенко категорично заперечила можливість створення коаліції з Партією регіонів:

"Наша політична сила не буде мати коаліції з Партією регіонів. Ми вважаємо Партію регіонів не політичною силою, а практично мафією, яку нам в спадщину залишив Леонід Кучма. Тому ніяких коаліцій з цією політичною слою не буде", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Ми вважаємо Партію регіонів не політичною силою, а мафією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути