субота, 25 серпня 2007 10:38

Тимошенко пообіцяла Лук"яненку перемогу у виборах

Сьогодні у рідному селі Левка Лук"яненка Хотові Юлія Тимошенко привітала Левка Григоровича з 80-річчям.

"В цей святковий день хочу сказати, що Україна отримала третій шанс на дострокових виборах на побудову справді демократичної країни. І це колосальний шанс після Помаранчевої революції", - сказала вона.

Тимошенко пообіцяла Лук"яненку подарувати перемогу на парламентських виборах, не дивлячись на те, що здобути цю перемогу буде дуже важко. У той же час вона наголосила, що БЮТ обов"язково переможе. "Весна переможе і восени", - сказала Тимошенко.

Лук"яненко висловив впевненість, що наступну річницю "ми будемо святкувати у незалежній і демократичній Верховній Раді, і демократична Верховна Рада сформує демократичний уряд та почнеться новий період в історії України".

Також Лук"яненко зазначив, що в Україні є три антиукраїнські сили: Партія регіонів, соціалісти та комуністи, та 2 патріотичні: Блок Юлії Тимошенко і "Наша Україна".

Лук"яненко висловив сподівання, що "патріотичні сили відродять Україну, яка, на жаль, ще не мала патріотичної Верховної Ради, тому сподіваюся тільки на Вас, Юліє Володимирівно".

Як повідомляє прес-служба БЮТ, Лук"яненко багато років провів у радянських концтаборах. У травні 1961 Львівський обласний суд засудив Лук"яненко до розстрілу. Звинувачення було побудоване на першому проекті програми УРСС. Його звинувачували у тому, що він "з 1957 виношував ідею відриву УРСР від СРСР, підривав авторитет КПРС, зводив наклепи на теорію марксизму-ленінізму". Лук"яненко 72 днів відсидів у камері смертників, передає прес-служба БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла Лук"яненку перемогу у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути