Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 13:56

Тимошенко подарує Chevrolet Aveo тому, хто краще за всіх заспіває про Бандеру

4-6 липня відділ у справах сім"ї і молоді Стрийського міськвиконкому проводить ХV регіональний дитячий і молодіжний фестиваль української естрадної пісні "Колір папорот"і, присвячений 100-літтю з дня народження Степана Бандери.

Фестиваль проводиться під патронатом народного депутата України від Блоку Юлії Тимошенко Віктора Швеця.

Метою фестивалю є пошук і відкриття обдарованих виконавців і авторів української пісні і творів патріотичної спрямованості, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті. Фестиваль проводиться серед дітей і молоді у віці від 6 до 28 років в чотирьох вікових групах.

Переможців визначають члени жюрі в кожній віковій групі по одній особі. Вони будуть нагороджені дипломами і цінними подарунками від Швеця, вартістю від 5000 до 10 000 гривень, залежно від вікової групи.

Крім того, Швець встановив спеціальний приз "За популяризацію української мови", якою буде нагороджений конкурсант фестивалю, який співає українською мовою і при цьому не є етнічним українцем.

Юлія Тимошенко встановила гран-прі фестивалю - автомобіль ChevroletAveo 2008 року випуску, ключі від якого і відповідні документи будуть вручені переможцеві під час гала-концерту.

Як повідомлялося, Служба безпеки України 27 травня відкрила в Києві фотовиставку, присвячену Українській повстанській армії.

За матеріалами: ZAXID.net.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подарує Chevrolet Aveo тому, хто краще за всіх заспіває про Бандеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути