Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 18:18

Тетяну Фоменко обізвали відьмою

О 21.30 сумчанка Тетяна Фоменко, 48 років, поверталася додому на вулицю Ковпака. Поблизу магазину "Еко-маркет" на неї накинувся п"яний чоловік. Почав бити. Тягнув у лісопосадку. Кричав, що вб"є.

На допомогу жінці прийшли патрульні. Нападника  забрали в міліцію. Виявилося, що він живе з Фоменко в одному мікрорайоні. Не знайомі. Від сусідів чоловік чув, начебто Тетяна — відьма. Увечері, біля магазину, йому здалося, що жінка хоче щось йому поробити. Тому й напав на неї.

— Мене люди не впізнавали, так побив. Довелося лягти до нейрохірургії, — ділиться Тетяна Михайлівна. — Того чоловіка відразу відпустили додому. Я написала заяву в міліцію. До лікарні приходив оперуповноважений. Просив прийти до нього, як випишуть. Десять днів не могла його застати. Тоді пішла до замначальника. А той каже: в порушенні кримінальної справи мені відмовляють. Немає складу злочину.  Так самі ж правоохоронці бачили, що він мене хотів убити!

У міськвідділі пояснюють: кримінальної справи не порушували, бо ще немає результатів судмедекспертизи. Пригода трапилася 20 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Тетяну Фоменко обізвали відьмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути