Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 10:14

Тер-Петросян не вважає себе відповідальним за масові заворушення

Перший президент Вірменії Льовон Тер-Петросян "не бачить відповідальності" очолюваною їм радикальноъ опозиції за жертви в ході вчорашніх масових заворушень у Єревані. Про це він заявив сьогодні ввечері на прес-конференції, яку скликав у своїй резиденції, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Разом з тим, він висловив "глибокі співчуття сім"ям загиблих і поранених - як прихильників опозиції, так і солдатів і поліцейських".

"Ми не визнаємо президентських виборів, проведених у Вірменії, виборів як таких не було", - стверджував Тер-Петросян. За його словами, він "знаходиться під домашнім арештом", не зважаючи на заяву Служби державної охорони, що охороняє його за законом, про те, що колишньому керівникові республіки не рекомендується покидати резиденцію з міркувань його ж безпеки.

Нічні безлади в Єревані, включно з погромами і грабежами, "спровоковані провокаторами", - переконаний Тер-Петросян.

Кандидат у президенти, що посів, згідно з офіційними результатами виборів, друге місце, вважає "формалістичною і арифметичною" оцінку голосування місіями міжнародних спостерігачів. На його думку, тим самим вони "легитимізують нелегітимні" власті Вірменії.

Нічні безлади в Єревані "спровоковані провокаторами", переконаний Тер-Петросян. "Ми не відступимо і в рамках закону і можливостей, наданих Конституцією і законом, боротимемося до кінця, до усунення цього режиму у Вірменії", - підкреслив він, повідомляє NEWSru.com.
Зараз ви читаєте новину «Тер-Петросян не вважає себе відповідальним за масові заворушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути