понеділок, 04 лютого 2008 10:27

Терорист-смертник врізався на мотоциклі в армійський автобус: 6 загиблих

 У пакистанському місті Равальпінді вранці у понеділок 4 лютого терорист-смертник підірвав себе біля Національного центру забезпечення армії, повідомляє Associated Press. У результаті теракту загинули як мінімум шість осіб і ще понад 30 отримали поранення.

За інформацією агентства, вибух стався  близько 4:30 за московським часом. Смертник на мотоциклі врізався у армійський автобус, в якому знаходився медичний і військовий персонал. Від вибуху у автобуса відірвало дах і вибило стекла, також пошкоджені кілька автомобілів, що знаходилися поблизу.

Відповідальність за вибух поки не узяло на себе жодне терористичне угрупування.

Це не перший вибух у Пакистані за останній місяць. У пакистанському місті Лахор 10 січня терорист-смертник підірвав себе біля будівлі Верховного суду, у результаті вибуху загинули 20 осіб і як мінімум 60 отримали поранення. Через кілька днів, 14 січня, у місті Карачі терористи підірвали  припаркований на узбіччі мотоцикл, внаслідок чого загинули щонайменше 10 осіб і 50 отримали поранення.

Нагадаємо, останній теракт у Равальпінді відбувся 27 грудня 2007 року. У результаті вибуху під час передвиборного мітингу загинула лідер пакистанської опозиції Беназір Бхутто, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Терорист-смертник врізався на мотоциклі в армійський автобус: 6 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути