Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 14:19

Терорист-смертник підірвав нафтовоз біля афганського правління

Терорист-смертник підірвав нафтовоз, який вів, біля афганського будинку правління в середу, де на той час проходило місцеве засідання ради. Щонайменше 6 людей померло та 42 - було поранено.

Вибух на півдні Афганістану зруйнував правлінське відомство, зрівняв із землею сусідні 5 будинків та пошкодив офіси служби розвідки країни. На місце вибуху прибула поліція, агенти розвідки та канадські військові.

Серед загиблих були 2 агенти розвідки, поліцейський офіцер та 3 мирних жителя, за словами Рахматула Рауфі, губернатора провінції Кандагар.

В атаці Рауфі звинувачує військових Талібану. " Талібан хоче знищити закон та перебрати владу в Кандагарі," - говорить він.

За декілька годин до вибуху у Кандагарі двоє чоловіків на мотоциклах вилили кислоту на 8 афганських учениць, які йшли до школи. Три дівчини були госпіталізовані із сильними опіками, іншим трьом надали медичну допомогу та відпустили до дому. Дві дівчини не постраждали взагалі, тому що були одягнені у довгі паранджі, повідомляє Yahoo! News.

Зараз ви читаєте новину «Терорист-смертник підірвав нафтовоз біля афганського правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути