пʼятниця, 14 вересня 2007 08:22

Терорист підірвав базу елітного підрозділу армії Пакистану. 15 загиблих

Щонайменше 15 співробітників елітного антитерористичного підрозділу армії Пакистану загинули в результаті вибуху на військовій базі на південь від пакистанської столиці Ісламабаду, передає в четвер ВВС News.

Поранення отримали не менше 11 осіб, причому шестеро були госпіталізовані у важкому стані. Як розповіли в прес-службі пакистанської армії, вибух стався, коли військові вечеряли. За попередньою версією, терорист-смертник висадив свій автомобіль біля воріт військової бази. Точні обставини події будуть відомі після завершення попереднього розслідування.

Як відзначає ВВС News, від того часу, як військові витіснили радикальний ісламізм із Червоної мечеті Ісламабаду в липні 2007 року, в Пакистані почастішали теракти проти представників державної влади. Так, минулого тижня в результаті подвійного теракту в місті Равалпінді загинули декілька співробітників розвідки. Крім того, на загострення конфліктів усередині країни впливає наближення президентських виборів, які пройдуть у період з 15 вересня по 15 жовтня 2007 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Терорист підірвав базу елітного підрозділу армії Пакистану. 15 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути