Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 11:53

Тернопільську область переведуть на електричне опалення

Влада Тернопільської області має намір перевести об"єкти соціальної сфери та ЖКХ на електричне опалення. Відповідне доручення підписав глава Тернопільської облдержадміністрації (ОДА) Юрій Чижмар.

Як повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА, зокрема, робочій групі, яку очолив заступник глави облдержадміністрації Богдан Якубовський, доручено, спільно із райадміністраціями, виконкомом Тернопільської міськради і органами місцевого самоврядування, узгодити взаємні зобов"язання місцевих органів влади, споживачів і енергопостачальних компаній із спорудження електромережі та гарантованого споживання електричної енергії за дво- або трисезонними тарифами.

Райадміністраціям, виконкому Тернопільської міськради доручено до 10 вересня розробити і надати робочій групі списки населених пунктів, об"єктів соціальної сфери і ЖКХ району (міста) із переведення на електроопалення, надавши перевагу тим населеним пунктам і об"єктам, які не мають доступу до інших видів палива або їх використання є економічно недоцільним.

Управлінню житлово-комунального господарства ОДА доручено підготувати і надати робочій групі перелік джерел централізованого тепло- і гарячого водопостачання, які доцільно переобладнати на електричний обігрів із повним або частковим заміщенням споживання природного газу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Тернопільську область переведуть на електричне опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути