Ексклюзиви
субота, 07 липня 2007 12:22

Теплохід сів на мілину у Києві: 200 пасажирів евакуйовано

У Києві сів на мілину прогулянковий теплохід, евакуйовано 200 пасажирів. Як повідомили у МНС, учора близько 22:30 приватний теплохід "Гранд" під час вечірньої прогулянки акваторією Дніпра, вище гирла річки Десна поблизу острова Великий, сів на мілину. На судні перебувало близько 200 пасажирів і 10 членів екіпажу.

О 03:15 ночі на місце події вийшли теплохід "Еверест" із Київського річкового порту, два буксири "Шляховик" і "Шляховик-1" від ДП "Укрводшлях" із групою працівників Державної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби на водних об"єктах МНС.

О 04:50 теплоходом "Еверест" відпочиваючих було евакуйовано та доставлено до річпорту. Жертв і постраждалих серед них немає.

Загрози навколишньому середовищу немає. Теплохід пошкоджень не зазнав. Причина його посадки на мілину встановлюється. Судновласником та ДП "Укрводшлях" вирішується питання фінансування робіт щодо зняття теплоходу з мілини, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Теплохід сів на мілину у Києві: 200 пасажирів евакуйовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути