середа, 25 квітня 2007 12:41

Темпи світових продажів мобільників виросли на 13 відсотків

Згідно з даними компанії iSuppli, що займається моніторингом ринку електроніки, в першому кварталі 2007 року було продано 253 мільйони стільникових телефонів, що на 13,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період 2006 року, повідомляє TG Daily. Серед виробників мобільників лідирує Nokia - 91,1 мільйона телефонів, проданих цією компанією, складають 36 відсотків від загальних продажів першого кварталу.

Motorola на другому місці з результатом 45,5 мільйона мобільників (17,9 відсотка). Третє місце належить компанії Samsung - 34,8 мільйона телефонів або 13,8 відсотка. П"ятірку лідерів першого кварталу закривають SonyEricsson (21,8 мільйона, 8,6 відсотка) і LG (15,8 мільйона, 6,2 відсотка).

Також компанія iSuppli вказала на те, що до кінця 2007 року торішній рекорд продажів мобільників може бути побитий, оскільки найрезультативнішим з продажу вважається четвертий квартал року. У 2006 році було продано більше мільярда телефонів, з них 285 мільйонів пристроїв в четвертому кварталі, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Темпи світових продажів мобільників виросли на 13 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути