Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 12:39

Темпи продажів PlayStation 3 збільшились у 28 разів після зниження ціни

Наступного дня після того, як корпорація Sony оголосила про випуск нової версії приставки PlayStation 3 і зниження вартості на найдорожчу з представлених на ринку моделей цієї приставки, рівень продажів PS3 у найбільшому інтернет-магазині Amazon виріс у 28 разів, повідомляється на сайті ps3fanboy.com.

Sony вирішила знизити ціну на PS3, обладнану 60-гігабайтним жорстким диском, на сто доларів до відмітки в 499 доларів США за одну консоль. Завдяки цьому за день PS3 перемістилася в рейтингу ігрових продуктів на Amazon з 29 на 1 місце, потіснивши з лідируючих позицій систему Wii та гру Guitar Hero: Rock the 80s (місце останньої зайняв пульт управління для плеєра консолі). Кількість проданих у Мережі PS3, правда, поки не уточнюється.

Примітно, що не зважаючи на достатньо значне зниження вартості, PS3 як і раніше залишається найдорожчою ігровою системою на ринку. Відомостей про можливе зниження вартості PS3 в Європі поки не поступало, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Темпи продажів PlayStation 3 збільшились у 28 разів після зниження ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути