понеділок, 07 квітня 2008 20:25

Телеканалу "Інтер" пригрозили за російську музику

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України обвинувачує телеканал "Інтер" у порушенні діючого законодавства у сфері телебачення.

У понеділок керівництву телеканалу було спрямовано третій за останні сім днів лист із розпорядженнями щодо усунення порушень.

За інформацією відомства, у ході проведеного 30 і 31 березня 2008 року моніторингу були підтверджені попередні висновки про порушення телеканалом статей 9-ї і 10-ї закону "Про телебачення і радіомовлення".

Зокрема, статей про "Захист інтересів держави і національного телерадіовиробництва" і "Вживання мов в інформаційній діяльності телерадіоорганізацій".

Крім того, підтвердилися попередні висновки про порушення ст. 15 закону "Про кінематограф" - "Права й умови поширення і демонстрації фільму".

Одне із найгрубіших порушень - практично повна відсутність в ефірі національного музичного продукту - 30 і 31 березня "Інтер" транслював винятково російську музичну продукцію, відзначає Нацрада, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Телеканалу "Інтер" пригрозили за російську музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути