Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 13:48

Таємниця спадку Олександра Абдулова

Таємниця спадку Олександра Абдулова
Після відходу з життя великого актора Олександра Абдулова його рідні і близькі були настільки поглинені своїм горем, що не навіть не замислювалися про те, який їм дістанеться спадок. А сам актор так і не залишив заповіту, адже він був упевнений: хвороба відступить. 3 січня Олександра Гавриловича не стало. У актора залишилася дружина Юлія і дочка Євгенія, мама Людмила Олександрівна, брат Роберт і племінниця Ірина (дочка загиблого брата Володимира). Усім цим людям належить якась частка з того, що встиг за життя заробити артист.

Вдова Олександра Абдулова до цього часу не може опам"ятатися від горя, і їй зараз зовсім не до цих проблем.

Можливо, вона все ж таки займеться документальними формальностями, пише "Комсомольська правда". Але поки найголовніше для неї – навчитися жити без коханої людини. Як розподілиться все нажите знаменитим актором між його родичами, поки залишається таємницею.

Олександр Абдулов залишив дачу у Внукові, яку риелтери оцінюють в суму від півтора мільйонів доларів, квартиру на вулиці Гіляровського (924 тисячі доларів), мисливський будиночок на Валдаї (близько 20 тисяч доларів), квартиру у Фергані (7500 доларів). Також у розпорядженні родичів актора залишилися автомобілі: Volkswagen Touareg – 79 293 доларів, Volkswagen Multivan – 62 990 доларів, акторський фургон, подарований Абдулову на 50-річчя – 73 444 доларів.

Також за Абдуловим числиться ще антреприза та відрахування за авторські права, повідомляє ter-a.com.

Зараз ви читаєте новину «Таємниця спадку Олександра Абдулова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути