Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 10:20

Тарифи на житлово-комунальні послуги у Києві не підвищаться

Київська міська державна адміністрація початку опалювальний сезон 11 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Київміськадміністрації з посиланням на розпорядження адміністрації про початок опалювального сезону.

Таким чином, підключення до опалення житлового фонду почнеться 11 жовтня, а завершиться, за прогнозами адміністрації, 15 жовтня.

Зі слів першого заступника голови Київміськадміністрації Анатолія Голубченка, комунальні служби відслідковують процес підключення систем опалення й ліквідують виявлені недоліки теплопровідних мереж.

Голубченко запевнив, що міськадміністрація не планує підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, і одночасно закликав киян у повному обсязі оплачувати за житлокомунпослуги.

Київміськадміністрація почала пробні пуски систем теплопостачання в школах, дитячих садках і медичних установах 9 жовтня, відповідно до заявок їхніх керівників і за наявності актів про готовність систем.

Раніше Київміськадміністрація заявила, що має намір почати опалювальний сезон у школах, дитсадках і лікарнях 8 жовтня, у житлових будинках - 10 жовтня.

В 2006 році Київміськадміністрація почала опалювальний сезон 16 жовтня й завершила 11 квітня 2007 року, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тарифи на житлово-комунальні послуги у Києві не підвищаться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути