Ексклюзиви
субота, 07 квітня 2007 11:35

Тамільські "Тигри" підірвали автобус

В суботу на півночі Шрі-ланки в результаті вибуху бомби загинули сім і постраждали 26 пасажирів автобуса, передає агентство France Presse.

Інцидент відбувся в околицях міста Вавунія приблизно в 250 кілометрах від столиці Коломбо. За даними поліції, вибуховий пристрій був закріплений на дереві і приведений в дію вручну, коли автобус порівнявся з ним. П"ять чоловік загинули ще до прибуття в лікарню, серед потерпілих семеро військових.

Як стверджує місцева влада, відповідальність за теракт лежить на організації "Тигри звільнення Таміл-Ілама". Суботній вибух відбувся через п"ять днів після того, як на сході країни в результаті підриву автобуса загинули 17 чоловік і ще 25 отримали поранення.

Бойовики Таміла вже 35 років ведуть боротьбу за незалежність свого регіону, нагадує агентство. В результаті зіткнень і терактів за цей час на Шрі-ланці загинули не менше 60 тисяч чоловік, причому число загиблих з грудня 2005 року вже перевищило чотири тисячі чоловік, передає Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Тамільські "Тигри" підірвали автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути