понеділок, 26 березня 2007 20:32

Тайський зоопарк стимулює народжуваність панд порнографією

Співробітники зоопарку в місті Таїланду Чіангмай вирішили застосувати вже випробувану їхніми китайськими колегами систему, щоб примусити злучатися шестирічного самця гігантської панди на ім"я Чуан-Чуан. Інтенсивний курс статевого виховання включає проглядання порнографічних відеофільмів і нізковуглецеву дієту.

Протягом тижня Чуан-Чуану щодня показували 15-хвилинні ролики злучання панд. Співробітники зоопарку відзначили, що самець виявив цікавість до звукового ряду, але залишив без уваги зображення. Проте, в Чіангмай сподіваються, що в найближчі дені Чуан-Чуан зможе застосувати отримані знання на практиці, коли у його партнерки почнеться тічка.

Основною перепоною для розведення панд в неволі є їхня украй низька сексуальна активність. У всьому світі поки знайдено тільки 15 самців панд, готових вступити в статевий контакт за власною ініціативою. Інших тварин доводиться піддавати тривалій психологічній обробці, з посиланням на агентство France Presse передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Тайський зоопарк стимулює народжуваність панд порнографією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути