Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 09:21

Світовий банк закрив свою штаб-квартиру у Вашингтоні через загрозу теракту

Світовий банк закрив свою штаб-квартиру у Вашингтоні через загрозу теракту

Світовий банк, що отримав анонімне повідомлення про загрозу теракту, попросив співробітників своєї штаб-квартири у Вашингтоні не виходити в п"ятницю на роботу.

"Правоохоронні органи, з якими ми знаходимося в тісному контакті, перевіряють отриману нами інформацію про загрозу теракту, - мовиться в офіційній заяві, поширеній банком в четвер. - Як превентивна міра, ми ухвалили рішення відмінити 18 січня робочий день у всіх підрозділах нашої організації, що розміщуються у Вашингтоні".

У штаб-квартирі Світового банку у Вашингтоні, розташованій недалеко від Білого дому, працюють близько восьми тисяч чоловік. Міжнародний валютний фонд, чия штаб-квартира розташована в сусідній з Світовим банком будівлі, не почав офіційно відміняти в п"ятницю робочий день, проте повідомив своїх співробітників, що вони можуть не виходити на роботу.

Які-небудь подробиці отриманогоСвітовим банком попередження про підготовлюваний теракт, поки не розголошуються. Уточнюється лише, що про загрозу вибуху стало відомо після телефонного дзвінка, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Світовий банк закрив свою штаб-квартиру у Вашингтоні через загрозу теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути