Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 15:08

Світлана Сурганова потрапила в реанімацію

Відома пітерська співачка Світлана Сурганова потрапила до лікарні, їй була терміново проведена операція. Співачку відвезли на "швидкій" і негайно поклали на операційний стіл.

Прес-служба Сурганової в терміновому порядку відмінила всі заплановані концерти, в стані фанатів піднялася паніка. Річ у тому, що Світлана вже не вперше потрапляє до лікарні. В кінці 90-х років у неї, з чуток, навіть діагностували онкологію. Тоді вона надовго пропала з поля зору, не виходила на публіку і не випускала нових альбомів.

Потім в 2004 році на декілька місяців були скасовані концерти. Але тоді з діагнозом було ясніше: через проблеми із зв"язками вона могла втратити голос. Тому і зважилася лягти на операційний стіл. На цей раз трапилися проблеми з гінекологією.

"Поспішаємо заспокоїти всіх прихильників співачки: все вже позаду, - розповіли в прес-службі. - У групи були канікули, і Світлана знаходилася у себе удома в Петербурзі. Несподівано відчула себе погано. Довелося викликати "швидку". У одній з пітерських лікарень їй зробили операцію. Все пройшло вдало. Зараз Свєту вже виписали, вона знаходиться удома, відновлюється. До середини квітня ми відмінили всі виступи групи "Сурганова і оркестр". Потім пройдуть чотири концерти, зокрема Москві і Петербурзі. Потім вона не виступатиме до осені - займеться новим альбомом", повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Сурганова потрапила в реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути