середа, 18 квітня 2007 09:08

Свинина призводить до гомосексуалізму, вважає мусульманська організація

Мусульманська спільнота Ahmadiyya Muslim (AMJ) виступила на захист суперечливих тверджень про те, що існує взаємозв"язок між вживанням в їжу свинини і нетрадиційною орієнтацією.

У статті, опублікованій два роки тому в молодіжному журналі, який випускає AMJ, авторка роздумує про "вплив споживання свинини на моральний стан людини", називаючи свиню "безсоромною твариною", споживання м"яса якої впливає "на вираженість певних моделей поведінки у споживачів". Авторка статті пише, що колишній духовний лідер AMJ Хазрат Мірза Тахір Ахмад встановив взаємозв"язок між "схильністю до нетрадиційних стосунків у нашому суспільстві зі споживанням свинини".

"Спільнота Ahmadiyya Muslim в цілому погоджується з думкою авторки статті", - повідомляється на офіційному інтернет-сайті спільноти. Експерти в черговий раз вказують на негативний вплив споживання свинини на здоров"я людину, "як це і було описано у статті".

У Германії налічується близько 30 тис. членів цього консервативного суспільства. Воно має в Берліні свою мечеть, повідомляє ИноПресса.

Зараз ви читаєте новину «Свинина призводить до гомосексуалізму, вважає мусульманська організація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути