неділя, 17 квітня 2011 18:12

Весілля у "Карпатському трамваї" триватиме до 2 діб

Весілля у "Карпатському трамваї" триватиме до 2 діб

Відтепер любителі екстріму можуть відсвяткувати весілля у "Карпатському трамваї" під час вузькоколійної мандрівки Карпатами за маршрутом Вигода – Дубовий Кут, Дубовий Кут – Вигода вздовж річки Мізунка на прикарпатській Долинщині.

Про це повідомив заступник директора ТзОВ "Карпатський трамвай" Любомир Яцків.

"Думка про можливість проведення весіль у "Карпатському трамваї" виникла після останнього фестивалю екстремальних видів спорту, який цього року проводитимемо уже п'ятий раз поспіль. Крім цього, на таку ідею нас надихнули зйомки програми "Весілля за 48 годин", яку Новий канал створював на нашій вузькоколійці. Тоді у нас були і наречений, і наречена, і навіть розбійники нападали", - розповів він.

За словами Яцківа, весілля проводитимуть у будь-який день, який буде вигідний замовнику. Для цього є все необхідне: відкритий вагон, закритий вагон, кабріолет.

Для зручності проведення весіль "Карпатський трамвай" поповнився цього року ще одною "льорою" — відкритим вагоном та "дрезиною СВ". На "льорі" можна ставити столи. Вона може бути в русі, або стояти на лісовій галявині.

"Таке весілля може тривати від 1 години до 2 діб. Ми навіть можемо запросити представників сільської ради для реєстрації і священика для вінчання. Протяжність маршруту, яким мандруватимуть Карпатами молодята становить 15 км. А середня швидкість потягу на вузькоколійці складає 20 км за годину", - зазначив Любомир Яцків.

Зазначимо, програма "Карпатський трамвай" започаткована в 2003 році під час підготовки та проведення Міжнародного Бойківського фестивалю. Тут розроблені і діють маршрути по Мізунській колії і в 2004 році відбулися пробні рейси за маршрутом Вигода-Мізунь-Дубовий Кут, Мендунок, Соболь і до підніжжя гори Магура (1354 м над рівнем моря). Цим маршрутом подорожують гості з багатьох країн світу.

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «Весілля у "Карпатському трамваї" триватиме до 2 діб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути