Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2007 19:29

Сусід виніс пенсіонерку з палаючого будинку на Житомирщині

3-го квітня у селі Нова Рудня Житомирського району в приватному будинку виникла пожежа. Сусід виніс господиню з палаючого будинку, а сам потрапив до лікарні.

До господині, котра полюбляла випити, ввечері прийшли в гості двоє чоловіків. 57-річна Надія випила з ними велику кількість спиртних напоїв та лягла спочивати. Її 25-річний сусід Володимир випадково визирнув у вікно та побачив, що горить хата сусідки. Молодий чоловік негайно кинувся на поміч. Коли підбіг до палаючого житла, веранда вже була охоплена вогнем, і полум"я перекинулося на дах.

Сусід потрапити всередину через вікно, голіруч розбив скло. Жінку побачив одразу. Піднявши на руки, виніс постраждалу на свіже повітря. Вже на вулиці відчув слабкість. Як з"ясувалося, рятуючи Надію, сміливець пошкодив собі артерію. Бійці МНС, які прибули на виклик, надали йому першу медичну допомогу та викликали "швидку". Потерпілий герой зараз перебуває у райлікарні у стані середнього ступеню важкості. Сусіди ж подейкують, що вже не вперше з вини Надії трапляється пожежа. Вже якось вона намагалася підпалити суху траву, а натомість спалила сарай, повідомляє МНС.

Зараз ви читаєте новину «Сусід виніс пенсіонерку з палаючого будинку на Житомирщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути