неділя, 24 червня 2007 10:09

Шуфрич витратить на МНС 100 мільйонів гривень

Цього року за підтримки уряду в системі МНС вперше з`явилася можливість оновити на 5-7% технічні засоби, на що будуть направлені 100 мільйонів гривень із держбюджету.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, про це сказав міністр МНС Нестор Шуфрич під час церемонії урочистого випуску магістрів, спеціалістів і бакалаврів МНС в Університеті цивільного захисту України в Харкові.

Він також повідомив, що у вівторок, 26 червня, у Харкові відбудеться науково-практична конференція "МНС України: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку", де буде обговорена нова концепція розвитку цивільного захисту України. Як підкреслив Шуфрич, необхідність цієї конференції та обговорення концепції міністерства викликана тим, що у дев"яності роки система цивільної оборони та пожежної безпеки виявилася повністю зруйнованою. На жаль, кількість пожежних частин в Україні у порівнянні з тим, що було за радянських часів, зменшилася у 10 разів. І тепер особливо проблемною є сільська місцевість, де часто місцеві пожкоманди тільки констатують закінчення пожежі.

При цьому міністр зауважив, що планується у 2-2,5 раза збільшити кількість пожежних підрозділів на селі, модернізувати обладнання всієї системи цивільного захисту населення, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич витратить на МНС 100 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути