пʼятниця, 04 січня 2008 13:01

Суднам заборонили виходити в Азовське море

3 січня о 22 годині в м. Керч відбулося засідання комісії Міністерства транспорту і зв`язку під головуванням міністра транспорту і зв`язку України Йосипа Вінського, на якому розглядалися питання проведення пошуково-рятувальних робіт у районі аварії теплохода "Ванесса" в Керченській протоці

Комісія, з метою попередження подібних випадків і для забезпечення безпеки в Керченській протоці у зв`язку з погіршенням погодних умов, заборонила вихід кораблів з портів Азовського моря.

Крім того, під час засідання керівництво Керченського морського торгового порту і представник Морського координаційного аварійно-рятувального центру МНС поінформували про здійснені заходи з пошуків і рятування членів екіпажа затонулого суховантажного судна.

Як зазначають в міністерстві, пошуки членів екіпажа теплохода "Ванесса" продовжуються, причини аварії з`ясовуються.

Аварія болгарського суховантажного судна "Ванесса" сталася близько другої години вночі 3 січня в північній частині Керченської протоки. На судні перебувало 11 членів екіпажа: 1 громадянин України і 10 громадян Болгарії. Члени рятувального буксира, за даними на вчорашній вечір, знайшли і підняли на борт трьох моряків судна "Ванесса", один із них живий. Пошуки решти 8 членів екіпажа судна "Ванесса" продовжуються, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Суднам заборонили виходити в Азовське море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути