середа, 15 серпня 2007 18:46

Суд заарештував двох підозрюваних у вбивстві школярів в Підмосков"ї

У підмосковному Ногинську суд в середу заарештував двох неповнолітніх жителів столиці, які підозрюються у вбивстві двох школярів 9 серпня 2007 року.

Суд задовольнив клопотання прокуратури, слідчі якої вважають, що двоє фігурантів цієї справи повинні міститися під вартою, оскільки вони можуть сховатися від слідства.

Раніше суд Ногинська санкціонував арешт одного з трьох підозрюваних у вбивстві підлітків - 22-річного раніше судимого москвича.

Тіла 15-річних московських школярів Кирила Хромушкина і Дмитра Тімофєєва з ознаками насильницької смерті були виявлені 9 серпня в лісовому масиві біля садівничого товариства "Супутник". Смерть підлітків наступила від черепно-мозкової і черепно-лицьової травм, заподіяних тупими твердими предметами.

За підозрою в скоєнні злочину 11 і 12 серпня затримано троє москвичів у віці від 15 до 22 років, серед яких двоє що вчаться. Старший із затриманих був раніше судимий за хуліганство. За версією слідства, затримані і загиблі 9 серпня знаходилися в одній компанії, посварилися, а потім затримані побили Хромушкина і Тімофєєва руками, ногами і дерев"яними палицями, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував двох підозрюваних у вбивстві школярів в Підмосков"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути