Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2007 12:37

Студент наклав на себе руки через нещасливе кохання

Студент наклав на себе руки через нещасливе кохання
24 лютого у Бужанці Лисянського району на Черкащині ховали 18-річного Юру Симоняна. Він покінчив життя самогубством через кохану дівчину. 6 березня хлопцеві мало виповнитися 19 років.

– Трагедія сталася у Шевченківському коледжі Звенигородського району. Симонян був студентом Шевченківського коледжу Звенигородського району. Навчався четвертий рік на відділення меліорації. Напередодні самогубства передзвонив до матері. Скаржився, що посварився з дівчиною. Просив її, щоб порадила, що йому робити. Але невідомо, що відповіла йому мати. Увечері Юра повертався з друзями з дискотеки. Коли підійшли до гуртожитку, сказав хлопцям, щоб подивилися, що він зробить. По пожежній драбині зібрався на дах чотириповерхового гуртожитку. Сказав, щоб вони вважали, що він стрибає у воду і зробив крок униз, – розповів "ГПУ" 32-річний Олег Ткаченко, начальник центру пропаганди Головного управління МНС у Черкаській області.

За словами сільської голови 44-річної Валентини Стадник, Юра виховувався у хорошій сім"ї. 39-річна мати Тетяна працює на сезонних роботах сільськогосподарського підприємства "Приват агро-Черкаси". А 43-річний батько Юрій – бригадиром на ВАТ "Дашуківські бетуніти". Окрім сина, у них є на рік менша Донька Наталка.


Любов Карнарук
Зараз ви читаєте новину «Студент наклав на себе руки через нещасливе кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути