Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2007 17:29

Стрітрейсер з Підмосков"я перерізував горло дівчині, щоб отримати Mercedes

Наприкінці вересня біля заправки з автомобіля викинули жінку з перерізаним горлом. Тепер злочинця вдалося зловити. Ним опинився любитель нелегальних вуличних автогонок. Своєї машини у студента не було і він зважився на вбивство.

Нишпоркам МУРа вдалося розкрити безпрецедентне за своєю жорстокості вбивство, що потрясло жителів столиці в кінці вересня 2007 року. Йдеться про випадок на північному сході Москви, коли з салону спортивних Mercedes викинули молоду жінку з перерізаним горлом. Тепер уже відомо, що вона загинула через свою машину, яка придивилася підмосковним стрітрейсерам.

26 вересня 2007 року в 13.00 численні відвідувачі заправки BP біля Северянинського мосту стали свідками страхітливої сцени. На майданчику припаркувався купе Mercedes SLK-230, пасажирські двері відкрилися і звідти вивалися скривавлена дівчина. Після цього іномарка на великій швидкості помчала у сторону області. Дівчина ще декілька хвилин була жива і навіть звала на допомогу. У неї було перерізане горло. Один з автомобілістів виявився лікарем і спробував врятувати їй життя, але коли на заправку приїхала "Швидка допомога" дівчина була вже мертва.

Незабаром нишпоркам МУРа стало відомо, що в підмосковній Івантєєвці з"явилося купе Mercedes, дуже схоже на розшукувану ними машину. Міліціонери обчислили гараж, де зберігалася іномарка, і сьогодні вранці затримали її господаря. Ним виявився 18-річний місцевий житель Ігор Кирилов (прізвище змінене). Він вчиться на першому курсі в одному з будівельних інститутів Москви. У рідний Івантєєвці студент входив до місцевих стрітрейсерів - любителів нелегальних вуличних автогонок.

На першому ж допиті студент розповів, що оскільки своєї машини у нього не було, він вирішив вкрасти її в Москві. Незабаром на вулиці Паліха він примітив спортивний Mercedes SLK-230. 26 вересня він підкараулив господиню і вирішив вкрасти у неї сумочку з ключами. Студент навіть увійшов з пані в під"їзд, але грабувати її тоді не зважився. "Він дочекався господиню біля під"їзду і попросив підвезти його до заправки, - розповів прес-секретар Мура Олексій Бахромєєв.- Там він перерізав їй горло, викинув з машини і виїхав", повідомляють Нові Вісті.

Зараз ви читаєте новину «Стрітрейсер з Підмосков"я перерізував горло дівчині, щоб отримати Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути