середа, 18 квітня 2007 08:08

Стрілянина в центрі Ріо-де-Жанейро: 14 загиблих

У центральній частині бразильського міста Ріо-де-Жанейро вчора ввечері відбулася стрілянина, в результаті якої загинули 14 чоловік. За попередніми даними, причиною інциденту стало з"ясування відносин між кримінальними угрупуваннями, які контролюють продаж наркотиків у другому завбільшки бразильському мегаполісі. Всі загиблі належать до злочинних угрупувань. Інформації про жертви серед мирного населення поки немає. Відомо лише про трьох громадян, які були поранені випадковими кулями.

Стрілянина тривала пів дня, поки поліцейські не зайняли фавелу (трущобу). Весь цей час рух в центрі міста був практично паралізований - дорогі, що пролягають поблизу від нещасливого району, були перекриті, що призвело до величезних автомобільних заторів.

Нинішні події в центрі міста відбуваються через день після зустрічі губернатора штату Ріо-де-Жанейро Сержіу Кабрала з командувачами трьох видів військ озброєних сил Бразилії, на якій обговорювалася можливість залучення військових для патрулювання вулиць Ріо, одного з найбільш кримінальних міст світу, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в центрі Ріо-де-Жанейро: 14 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути