вівторок, 23 травня 2017 09:24

Стрілянина у Кам'янському: бійці Яроша закликали підтримати звинуваченого

Стрілянина у Кам'янському: бійці Яроша закликали підтримати звинуваченого
Адвокати охоронця Яроша Михайла Навроцького доводитимуть у суді, що проти їхнього підзахисного скоїли злочин. Фото: ukrreporter.com.ua

Українська добровольча армія та "Державницька ініціатива Яроша" звернулися до громадян з проханням відвідати судове засідання у справі охоронця нардепа Дмитра Яроша Михайла Навроцького.

Про це інформує прес-служба народного руху "ДІЯ".

"Бійці Української добровольчої армії та активісти НР "ДІЯ" ("Державницька ініціатива Яроша") запрошують пресу та всіх небайдужих 24 травня об 11:00 прийти до Апеляційного суду міста Дніпро, де розглядатимуть апеляцію про вибір запобіжного заходу бійцю УДА Михайлу Навроцькому.

Побратими Михайла мають намір вимагати від суду об'єктивного розслідування справи і людяного ставлення до бійця-добровольця, а також підтримати зустрічну заяву адвоката Михайла про скоєння злочину проти його підзахисного", - ідеться в повідомленні.

"Із відеозапису з місця подій видно, що інцидент не може мати однозначної трактовки. Кадри відеозапису свідчать, що Михайло виступає не нападником, а є жертвою жорстокого побиття групою осіб. На відео чітко видно, що пострілам на ураження передує попереджувальний постріл. Тобто Михайло Навроцький зробив усе від нього залежне і все, що від нього вимагає закон, аби запобігти травмуванню людини", - додали у прес-службі народного руху "ДІЯ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош прокоментував інцидент з охоронцем

14 травня у Кам'янському Дніпропетровської області сталася стрілянина за участю охоронців народного депутата Дмитра Яроша - Романа Малісевича та Михайла Навроцького. Перший проходить свідком у справі. Проти Навроцького висунуте звинувачення у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина у Кам'янському: бійці Яроша закликали підтримати звинуваченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути