Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 08:32

Стоматолог провів операцію по зменшенню грудей

Стоматолог провів операцію по зменшенню грудей
Мешканка Сієтлу подала позов на лікаря-стоматолога Томаса Лені. Позивальниця стверджує, що її зовнішності був завданий непоправний збиток в результаті операції зі зменшення грудей, яка була проведена Лені в 2005 році.

Ім"я жертви самозваного пластичного хірурга не називається. Відомо лише, що на момент хірургічного втручання їй було всього 15 років. Дівчина зважилася на операцію, оскільки професійно займалася спортом, і непропорційно великий бюст заважав їй під час тренувань і викликав болі в спині.

Згідно з висновком незалежного експерта, який приводиться в позові, результатом операції стала деформація молочних залоз, зсув сосків, а також утворення спотворюючих рубців.

Томас Лені має диплом стоматолога і щелепно-лицьового хірурга. Пластичну хірургію він вивчав на додаткових курсах, проте ніколи не отримував ліцензію на надання цього виду медичних послуг. Крім того, Лені продовжував працювати за фахом, не дивлячись на ряд позовів незадоволених результатами лікування пацієнтів, а також на звинувачення в смерті одного з хворих, повідомляє Медпортал.

Зараз ви читаєте новину «Стоматолог провів операцію по зменшенню грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути