Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 16:06

Ставропольський вчитель засуджений до 2,5 років за розпусні дії відносно дівчаток

Шпаковській районний суд Ставропольського краю засудив до 2,5 років колонії-поселення шкільного вчителя. Засуджений був визнав винним в здійсненні розпусних дій відносно малолітніх дівчаток.

В понеділок в прес-службі Ставропольського крайового суду, педагог був визнаний винним за статтею 135 УК РФ (здійснення розпусних дії без застосування насильства відносно особи, що свідомо не досягла шістнадцятилітнього віку).

За рішенням районного суду викладач позбавлений права займатися педагогічною діяльністю протягом трьох років. Як встановило слідство, осінню 2006 року засуджений неодноразово здійснював розпусні дії відносно малолітніх дівчаток, що живуть по сусідству. Засуджений працював вчителем однієї із загальноосвітніх шкіл міста Міхайловська.

В ході судового засідання педагог погодився з пред"явленим йому звинуваченням в повному об"ємі, розкаявся в скоєному і клопотав про ухвалу вироку без проведення судового розгляду, в особливому порядку.

Як було встановлено, починаючи з літа і до середини жовтня 2006 року обвинувачений заводив під різними приводами в підвал багатоквартирного будинку, в якому проживав сам, малолітніх дітей, що проживають поблизу, і здійснював відносно них розпусні дії, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Ставропольський вчитель засуджений до 2,5 років за розпусні дії відносно дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути