середа, 22 жовтня 2008 12:42

Стару злодійку заарештували в 73-й раз (ФОТО)

 
Американська поліція в 73-й раз заарештувала 76-річну жінку, повідомляє TheAssociatedPress. Влада намагається встановити особу злочинниці, яка впродовж своєї "кар"єри" використовувала 36 різних імен. Зараз вона проходить у справі як Кетрін Келлі.

Cуд Манхеттена висунув проти Келлі офіційні звинувачення, але невідомо, які саме. Вона підозрювалася в крадіжці: 15 жовтня пані вкрала в нью-йоркському супермаркеті гаманець, який як "наживку" поклав в свій візок для покупок переодягнутий поліцейський. Офіцер виявив вкрадений гаманець в бюстгальтері злочинниці. Раніше поліція відзначила, що жінка намагається красти речі з сумок покупців.

Вперше Келлі була арештована в грудні 1971 року під ім"ям Шарлота Мартінеллі по звинуваченню в підробці грошей. Чим закінчилася та давня справа, невідомо. В більшості випадків Келлі заарештовували в Брукліні, а також в Манхеттені і на Лонг-Айленді. Як правило, її звинувачували в тяжких злочинах, але потім звинувачення полегшувались.

Справжній вік злочинниці невідомий, вона називала 26 різних дат народження. У справі вона значиться 76-річною відповідно до дати, названої востаннє. Крім того, невідомо, де живе Келлі. Вона вказала, що живе в будинку номер 1600 по Пенсільванія-Авеню. У Вашингтоні за цією адресою розташований Білий дім, але в Нью-Йорку аналогічної адреси немає. Адвокат Келлі Джеймс Нілсон сказав, що слідству ще належить з"ясувати, чи не є його підзахисна психічно хворою. Звинувачення повинні бути пред"явлені їй в суді 17 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Стару злодійку заарештували в 73-й раз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути