Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 10:27

Стародавня вілла в Італії вперше виставляється на продаж

У Італії старовинний маєток шістнадцятого століття VillaFontana вперше за свою п"ятсотрічну історію виставлений на продаж. Вартість реалізовується в містечку Тяганий нерухомості складає 8 млн доларів, повідомляє журнал "Квадрум".

Вілла, що продається, бачила за своє життя і лицарів ордена Святого Стефана, і магістрів Мальтійського Ордена, і солдатов німецької армії.

На просторах VillaFontana розташовується 10 ванних кімнат, 16 спалень, шість приймалень і витончена оглядова башта. Вишуканий пейзаж навколо вілли доповнює такий же розкішний інтер"єр усередині неї. До складу останнього входять теракотові підлоги і фрески на стелі, що відображають середньовічну Європу.

Разом з тим на території маєтку розташовуються стайні, будиночок для гостей і оранжерея площею 150 кв. метрів. А відсутність джакузі компенсує наявність домової церкви. Реалізує нерухомість міжнародна компанія KnightFrankInternational.

Варто відзначити, що якщо дуже хочеться стати власником старовинного житла в Італії, а семизначна сума відсутня, можна всього за один євро купити будинок на Сіцілії, вік якого перевищує 1000 років. Такий розпродаж влаштовує мер одного з міст на острові, щоб врятувати старий квартал від руйнування. Правда, по умові пропозиції, покупець буде вимушений вкласти в реконструкцію не менше 100 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Стародавня вілла в Італії вперше виставляється на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути