Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 11:15

Стали відомі претендентки на "любов" із принцом Гаррі (ФОТО)
7

Леді Елоїз Енсон
Піппа Мідлтон
Кітті Спенсер
Ізабелла і Габріелла Анструтер-Гоф-Калторп
Еліс Ротшильд

Щойно місце поряд із принцом Гаррі (prince Harry) стало вакантним, одразу ж з"явилося безліч претенденток на нього. Daily Mail наводить список із 15 дівчат, гідних того, щоб бути разом із Гаррі.

Перша претендентка - популярна модель Леді Елоїз Енсон (Lady Eloise Anson). Елоїз приятелює з обома принцами. Її батько, Лорд Лічфілд (Lord Lichfield) залишив їй спадок приблизно в 10 млн фунтів, а також фамільний маєток площею 900 акрів. Елоїз тепер 23 роки.

Ще одна претендентка - Піппа Мідлтон (Pippa Middleton). Її старша сестра Кейт відома у Великобританії завдяки романтичним стосункам із принцом Уїльямом. Батьки Кейт і Піппи мають невеликий бізнес - продають ігри для дітей через Інтернет. Середній річний оборот складає близько 2 млн фунтів. У минулому батько дівчат Майкл був пілотом, а мати Кароль -  стюардесою. Зрозуміло, якщо Мідлтонам вдасться "дістати" обох принців, це буде великим успіхом для скромного сімейства.

Наступна претендентка - Кітті Спенсер, 17-річна кузина Гаррі, старша дочка брата Діани Ірла Спенсера (Earl Spencer) і його першої дружини Вікторії Локвуд. Багатство сім"ї Кітті оцінюється приблизно в 100 млн фунтів.

На те, щоб бути з принцом Гаррі, претендують дві сестри - Ізабелла і Габріелла Анструтер-Гоф-Калторп (Anstruther-Gough-Calthorpe). 27-річна Ізабелла - старша з сестер, її капітал оцінюється в 100 млн фунтів. Проте у Ізабелли є друг, 22-річний Сем Бренсон (Sam Branson). Габріела - її молодша зведена сестра. Їй 18 років і вона займається модельним бізнесом.

Ще одна претендентка - 23-річна Еліс Ротшильд (Alice Rothschild). Дівчина з таким прізвищем може дозволити собі не працювати. Її особисте багатство оцінюється в сотні мільйонів фунтів. Проте Еліс нещодавно влаштувалася на роботу в компанію Grayson Pender Wordsworth і стала, мабуть, найбагатшим науковим співробітником у світі. Батько Еліс залишив їй у спадок 18 млн фунтів.

Наступна претендентка на руку і серце Гаррі - 20-річна Бі Шаффер (Bee Shaffer). Бі покинула навчання в університеті Колумбії (Columbia University) в Нью-Йорку, зараз вона працює в Лондоні журналістом гламурного видання. Мати Бі Шиффер, Анна Вінтур (Anna Wintour), була подругою принцеси Діани.

Ще одна дівчина, яка може стати нареченою принца Гаррі, - Генрієта Сеймур (Henrietta Seymour). Її батько - нащадок Джейн Сеймур, третьої дружини Генрі VIII. Маєток Сеймурів оцінюється приблизно в півмільярда фунтів.

Наступна претендентка - 21-річна Шарлотта Касирагі (Charlotte Casiraghi), дочка принцеси Монако Кароліни. Батько Шарлотти загинув, коли дівчинці було 4 роки. Тоді її бабуся і дідусь, батьки батька, подарували їй острів вартістю 9 млн доларів. Сама Шарлотта працювала журналісткою у французьких і італійських газетах, зараз вона працює у Великобританії у виданні The Independent on Sunday.

Ще одна потенційна наречена принца Гаррі - 24-річна Джинні Фразер (Ginny Fraser). Колись вона навчалася з Уїльямом, і близько потоваришувала з обома принцами. Зараз Джинні працює менеджером з реклами в журналі Vogue. Величезне багатство сімейства Фразерів було накопичено завдяки тому, що прадід Джинні займався нафтою і навіть був головою BP.

Наступна претендентка на руку і серце британського принца - 25-річна актриса і модель Сієнна Міллер (Sienna Miller). Цю дівчину можна зустріти на найгламурніших вечірках і в маленьких барах - її завжди оточують папараці. Дохід Сієнни Міллер складає близько 1 млн фунтів на рік. Але чи буде готова Сієнна заради принца розлучитися зі своїм нинішнім кавалером, актором Райсом Іфансом (Rhys Ifans)?

Нареченою принца Гарі може стати також 19-річна модель Лілі Кол (Lily Cole). Лілі заробила на моделюванні близько 10 млн доларів. Крім того, вона навчається в Кембріджі, займається політологією і вже написала декілька статей для жіночих глянсових журналів.

Ще одна дівчина, 18-річна Піч Гелдоф ((Peaches Geldof), може видатися не найкращею парою для британського принца. Її мати, Паула, померла від передозування наркотиків. А батько Піч - відомий громадський діяч, відомий своєю боротьбою з бідністю. Піч коли-небудь отримає в спадок частину майна батька, що оцінюється в 35 млн фунтів.

Нарешті, шанс пов"язати долю з Гаррі є також у 24-річної Шантель Гутон (Chantelle Houghton). Ця дівчина заробила 1 млн фунтів на тому, що видала докладний опис свого 10-місячного подружнього життя з сусідом по квартирі Самуелем Престоном (Samuel Preston), повідомляє NEWSland.ru.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі претендентки на "любов" із принцом Гаррі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути